succes
rețetă
secret

Medalioane de porc cu sos de cașcaval

Creat de
Szépvízi

Carnea și cașcavalul sunt prieteni vechi, hai să nu le separăm! Avem de a face cu niște delicii speciale, făcute pe foc mic, ca să avem carnea cea mai bună și gustoasă.

2018.01.20

nRețeta poate fi preparată cu orice fel de carne, noi am ales medalioane de porc, deoarece sunt copioase, gustoase, nu au multe grăsime, dar tot nu sunt seci.

Ingrediente

  • 800 g de medalioane de porc
  • 450 g de cașcaval Keresztúri Nyikó sau Pásztor
  • 50 g de unt Keresztúri
  • smântână pentru gătit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tăiem carnea în felii mici, în formă de medalion.

Adaugăm sare și piper pe medalioane și coacem ambele părți într-o tigaie, pe ulei fierbinte, până ce devin roșii, dar mijlocul rămâne roz și moale.

Topim puțin unt Keresztúri într-o oală, adaugăm puțin smântână, răzuim cașcavalul afumat Keresztúri și-l fierbem, amestecându-l continuu până ce primim o masă consistentă și groasă.

Dacă nu folosim cașcaval afumat, mai putem adăuga și niște verdețuri în sos.

Rețete similare
Pentru că nu ne săturăm de bunătăți
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert cu trei straturi este una clasică, care combină gustul brânzei de vacă cu cel al portocalei pentru o experiență nemaipomenită.

Creat de
Szépvízi
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert simplu și răcoritor devine atât de cremos și sățios datorită iaurtului și fructelor folosite în pregătirea lui.

Creat de
Szépvízi
Povești
Produsul bun își face loc pe raft
  • gospodar
  • calitate
  • szépvíz
Redactat de
Simó Veronika
  • colectare
  • frigider
  • lăptărie
Redactat de
Simó Veronika
  • Motivație
  • kézdi
  • succes
Redactat de
Pál Edit Éva
  • gospodar
  • șansă
  • ajutor
Redactat de
Pál Edit Éva