Rețetă
Secret
gustos

Cașcaval pane

Creat de
Szépvízi

Se spune că cașcavalul pane este mult mai gustos, dacă-l tăiem în două și se vede cum se curge cașcavalul.

2018.01.21

Desigur, sufletul acestei mâncări este cașcavalul Kishavas, dar cu siguranță trebuie servit tăiat în două.

Ingrediente:

  • 600 g de cașcaval Kishavas
  • 5 ouă
  • 200 g de făină
  • 1 kg de pesmet

Elkészítése:

Tăiem cașcavalul în felii mai groși și-l învelim în făină, ouă și în pesmet.

Repetăm procesul de învelire de încă 1-2 ori ca să primim un strat gros care nu lasă cașcavalul să-l curgă. Prăjim în ulei de 150 de grade până ce învelișul se rumenește, și-l servim imediat.

Rețete similare
Pentru că nu ne săturăm de bunătăți
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert cu trei straturi este una clasică, care combină gustul brânzei de vacă cu cel al portocalei pentru o experiență nemaipomenită.

Creat de
Szépvízi
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert simplu și răcoritor devine atât de cremos și sățios datorită iaurtului și fructelor folosite în pregătirea lui.

Creat de
Szépvízi
Povești
Produsul bun își face loc pe raft
  • gospodar
  • calitate
  • szépvíz
Redactat de
Simó Veronika
  • colectare
  • frigider
  • lăptărie
Redactat de
Simó Veronika
  • Motivație
  • kézdi
  • succes
Redactat de
Pál Edit Éva
  • gospodar
  • șansă
  • ajutor
Redactat de
Pál Edit Éva