Piept de curcan cu cașcaval
Curcanul are un gust mult mai caracteristic decât puiul, dar mâncându-l în sine nu ne oferă o experiență memorabilă. Dar dacă adaugăm puțin cașcaval Csengő, povestea este de neuitat.
Ingrediente:
- 600 g de piept de curcan
- 400 g de cașcaval Csengő
- 4 roșii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Prăjim pieptul de curcan pe unt, într-o tigaie nu foarte fierbinte.
Trebuie să avem grijă să nu ardem untul, aceasta ar rezulta într-un gust acru și neplăcut. Prăjim roșiile pe grătar, aceasta va accentua textura și gustul dulce.
Răzuim cașcavalul Csengő direct pe pieptul de curcan fierbinte și roșiile, acoperim tigaia, și servim mâncarea imediat ce se topește cașcavalul.
Mai putem prăji mâncarea înainte de servire într-un cuptor salamandră, și putem să punem busuioc pe cașcaval.