succes
Secret
rețetă

Piept de curcan cu cașcaval

Creat de
Dézsi Csaba

Curcanul are un gust mult mai caracteristic decât puiul, dar mâncându-l în sine nu ne oferă o experiență memorabilă. Dar dacă adaugăm puțin cașcaval Csengő, povestea este de neuitat.

2018.01.21

Ingrediente: 

  • 600 g de piept de curcan
  • 400 g de cașcaval Csengő
  • 4 roșii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Prăjim pieptul de curcan pe unt, într-o tigaie nu foarte fierbinte.

Trebuie să avem grijă să nu ardem untul, aceasta ar rezulta într-un gust acru și neplăcut. Prăjim roșiile pe grătar, aceasta va accentua textura și gustul dulce.

Răzuim cașcavalul Csengő direct pe pieptul de curcan fierbinte și roșiile, acoperim tigaia, și servim mâncarea imediat ce se topește cașcavalul.

Mai putem prăji mâncarea înainte de servire într-un cuptor salamandră, și putem să punem busuioc pe cașcaval.

Rețete similare
Pentru că nu ne săturăm de bunătăți
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert cu trei straturi este una clasică, care combină gustul brânzei de vacă cu cel al portocalei pentru o experiență nemaipomenită.

Creat de
Szépvízi
  • Motivație
  • Rețetă
  • Secret

Acest desert simplu și răcoritor devine atât de cremos și sățios datorită iaurtului și fructelor folosite în pregătirea lui.

Creat de
Szépvízi
Povești
Produsul bun își face loc pe raft
  • gospodar
  • calitate
  • szépvíz
Redactat de
Simó Veronika
  • colectare
  • frigider
  • lăptărie
Redactat de
Simó Veronika
  • Motivație
  • kézdi
  • succes
Redactat de
Pál Edit Éva
  • gospodar
  • șansă
  • ajutor
Redactat de
Pál Edit Éva